B2Bi

Axway B2Bi is een geavanceerde B2B gateway oplossing voor het opzetten en onderhouden van informatiestromen tussen interne applicaties en externe partners. Axway B2Bi staat garant voor schaalbaarheid, beschikbaarheid en data security. Wij bieden advies en ondersteuning bij implementatie en beheer.

Betrouwbare B2B gateway oplossing

Met Axway B2Bi zet je een belangrijke stap richting een betrouwbare B2B gateway oplossing. We helpen je graag bij het opzetten van een omgeving die op een overzichtelijke manier de verbinding legt tussen diverse backend applicaties en partners. Eén centraal punt voor al je integratiebehoeften; betrouwbaar, schaalbaar en beveiligd.

Communiceer met iedere partner en applicatie

Door out of the box ondersteuning van een groot aantal bestandsformaten, standaarden en berichtenprotocollen kun je eenvoudig met iedere partner en applicatie communiceren. Een totaaloplossing waarmee je bespaart op kosten en levertijd. Protocollen en standaarden omvatten onder andere EDIINT AS1, AS2 en AS3, AS4, web services, RosettaNet RNIF, OFTP, en ebXML ebMS.

Uitstekende monitoring en gegarandeerde levering

Je berichtenstromen zijn in goede handen. Axway Sentinel werkt samen met B2Bi om end-to-end inzichtelijk te maken wat er gebeurt in je B2B landschap zodat je tijdig en proactief kunt reageren op eventuele verstoringen. Realtime en custom filters zorgen dat je transacties effectief kunt monitoren.

Business Thema's

Partners bij deze dienst

Axway

Kennismaken?

nl.info@ciber.nl

Binnen 12 uur reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

2.0.0