Jouw data ligt op straat!

14-2-2017

Jouw data ligt op straat

Bescherming van data is een hot issue. En terecht, want niemand wil dat zijn privéleven op straat komt te liggen. Tegelijkertijd delen we wél van alles als we er voordeel uit kunnen halen.

Dat dubbele integreert mij. Ook binnen organisaties, waar ontzettend veel privacygevoelige gegevens liggen opgeslagen. En waar je toch vaak ziet dat er te weinig geïnvesteerd wordt in het beveiligen ervan. Niet zo handig als je bedenkt dat het voor de doorgewinterde hacker een koud kunstje is om tot in je systemen door te dringen.

Toetsenbord
Er wordt te weinig geïnvesteerd in het beveiligen van privacygevoelige data

In mijn werk kom ik dan ook van alles tegen. Privacygevoelige data die niet op tijd vernietigd worden. Afdelingen die van elkaar geen idee hebben waar ze gegevens kunnen vinden. Een wirwar aan verschillende systemen die niet op de goede manier aan elkaar zijn gekoppeld. Of die soms zelfs helemaal niet meer worden gebruikt, terwijl de data daarbinnen vrolijk verder slapen. Tot ze gewekt worden door de verkeerde.

Wat je daaraan doet? In mijn masterclass tijdens CiberXperience2017 op 28 maart gaan we hier samen dieper op in. Met prikkelende praktijkverhalen, aansprekende best practices en inspirerende ideeën. Want hoe ga je als organisatie met data en digitalisering om? Met welke stakeholders heb je te maken? En welke risico’s ben je bereid te lopen, of juist te ontlopen door te investeren in databescherming?

Samen doken we  tijdens CiberXperience 2017 in het hele speelveld rondom data, privacy en digitale veiligheid. 

Business Thema's

IT-Trends

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2