Connected Lighting

4-2-2017

Connected Lighting

Er is een digitale revolutie gaande. The Internet of Things en big data zetten hele branches op zijn kop. Deze technologische ontwikkelingen openen spannende, nieuwe werelden.

Ook, of misschien wel juist, voor grote bedrijven die al lang bestaan. Zoals Philips. Want sinds die eerste gloeilamp in 1891 is er natuurlijk heel wat veranderd. Vaak waren we koploper met innovaties die de wereld vormgaven. Maar de digitale revolutie gaat sneller dan wat dan ook. En dan is het als organisatie belangrijk dat je niet alleen meebeweegt, maar dat je ook transformeert en nieuwe bronnen in jezelf aanboort.

Dat hebben we gedaan door op een nieuwe manier naar onze vertrouwde business te kijken. Licht is zo vanzelfsprekend, daar denk je eigenlijk niet meer over na. Maar zonder licht kunnen we niet leven. Daarom is er op ieder punt van de bewoonde wereld wel een lichtpunt te vinden. En stel je nu eens voor dat je al die lichtpunten koppelt aan het internet, dan ontdek je opeens dat de mogelijkheden weer eindeloos zijn.

Philips Lighting

Wat nu als je licht inzet om huizen, kantoren en steden met digitale systemen duurzamer te maken?  Of om waardevolle data te genereren die wat zegt over onze gezondheid en veiligheid? Een ding is zeker, of het nu om kantooromgevingen, huiskamers of straatverlichting gaat. We moeten de traditionele lichtwereld laten samensmelten met de digitale toekomst. Lighting beyond illumination noemen we dat. 

We staan nog maar aan het begin, maar onze digitale transformatie levert ons nu al zoveel moois op. Natuurlijk moet je je weg vinden. En natuurlijk is het nog steeds een zoektocht naar nieuwe business modellen. Voor veel organisaties is verregaande digitalisering een onontgonnen pad.

Kennismaken?

info@ciber.nl

Binnen één werkdag reactie

Onze locaties

Bekijk onze locaties

Contact
2.0.2